Gyakran ismételt kérdések:

Csak teljes csomagos termékeket forgalmazunk! Nálunk sem csökkentett csomagos, sem egyéb, vásárlót megtévesztő csomag nem létezik! Minden gyári tartozék benne van az egységcsomagokban.

Természetesen minden csomagot úgy forgalmazunk, hogy itthon, Magyarországon is tudd csatlakoztatni a hálózathoz. Amennyiben a terméket angol (vagy más, nem magyar) szabványos töltővel gyártották, cégünk mellékeli a magyar átalakítót, hogy gond nélkül tudjad azt Magyarországon is használni.

Minden forgalmazott termék 12 hónap teljeskörű garanciát tartalmaz. Ez benne van az árban. Bizonyos termékeknél lehetőség van garanciabővítésre és ezt jellemzően a termék adatlapján feltűntejük. Erről bővebben érdeklődhet a telly@telly.hu e-mail címen.

Problémádat, panaszodat írd meg az telly@telly.hu címre, és mindenképp írásban válaszolunk.

Lényegében bármennyi terméket rendelhet egy rendelésben, de utánvét kizárólag 300.000Ft-ig van. Így az e feletti rendeléseket előreutalással van módjuk rendezni. Cégünk kizárólag kiskereskedelemmel foglalkozik, így a termékeknél feltűntett árak az írányadóak és több vásárlása esetén sem tudunk nagykereskedelmi kedvezményt biztosítani.

Banki átutalással vagy a futárnál készpénzzel és/vagy bankkártyával van lehetőség a rendelés kifizezésére. Céges rendelések esetében csak előreutalás után tudjuk teljesíteni a rendelést. 

Miután a futár átvette tőlünk a csomagot, várhatóan 1 munkanap az érkezés. Csomagodat 9 és 18 óra között kapod meg. Amennyiben valamiért a futár nem tudta kézbesíteni a csomagot, úgy másnap ismét megpróbálja. Kérjük, hogy legyél elérhető telefonon, mert az megkönnyíti a futár cég munkáját!

A rendelés még nem jár vásárlási kötelezettséggel, ameddig vissza nem igazoljuk azt. A visszaigazolásról külön emailben értesítünk. Ha a visszaigazolás előtt jelzed, minden kötelezettség vagy szankció nélkül töröljük rendelésed. 

A várható szállítás 1-3 munkanap, a pontos dátumról a rendelés véglegesítésekor tájékoztatunk. A kiszállítás díja egységesen 2490 Ft. Utánvét esetében ez az ár eltérhet. Bővebb tájékoztatást az adott termék oldalán érhet el.

Bizonyos felkapott termékek esetében lehetőséget adunk vásárlóinknak, hogy előrendelés keretein belül kedvező áron jussanak hozzá. Előrendelés esetében a termékek nem saját, hanem külső partnereink raktárából fog Önhöz eljutni. Ezzel jelentősen csökkentve a termék beszerzési árát.

Minden előrendelés esetén a szállítás benne van az árban, tehát INGYENES! Kézbesítés ideje maximum 15nap! Jellemzően 6-8munkanapon belül a vásárlónál van a termék.

Egyéb kérdése esetén keressünk minket a telly@telly.hu e-mail címen.

Feladás után e-mailben küldjük a nyomkövetési számot, melyet az alábbi oldalra beírva tud nyomonkövetni: Nyomkövetéshez kattintson ide.(Külső oldal 17track.net)

Írjon nekünk a telly@telly.hu e-mail címre és hamarosan megkeressük! Köszönjük!