Xiaomi Roborock S6 Max V

195 000Ft

Központi raktárban- Készleten

 Minden gyári tartozék

24hó garancia

Várható szállítás: 1-3 munkanap

Elfogyott

Leírás

A Xiaomi Roborock S6 MaxV kamerarendszerét ReactiveAI mesterséges intelligencia egészíti ki, mely automatizáltan végzi az akadályok felismerését és elkerülését, hiszen a LiDAR navigációs rendszerrel kombinált PreciSense technológia gyors, illetve hatékony működést kínál nemcsak nappal, hanem akár éjszaka is. Hogy mindezt 25 százalékkal nagyobb szívóerővel támogatta meg a Xiaomi, csak még jobban növelte a Roborock S6 MaxV hatékonyságát!

Xiaomi-Roborock-S6-MaxV-targy-felismeres

A gyártó nagy gondot fordított a termékkel az adatvédelemre is, így a ReactiveAI által érzékelt feladatok egyetlen pillanat alatt rögzülnek és ugyanilyen rövid idő alatt törlődnek, a TÜV Rheinland tanúsítványa szerint tehát magánéletünk minden tekintetben maximális biztonságban lehet még mindennapi alkalmazás esetén is.

A 2500Pa-s maximális szívóerő mellett a Roborock S6 MaxV 180 percig képes üzemelni egyetlen töltéssel, miközben maximum 240 négyzetméternyi alapterületet tisztíthat meg, de nedves feltörlés funkció is elérhető hozzá. Ezt a SnapMop rendszer és egy közel 300 ml-es víztartály biztosítja a robotporszívónak, mely olyan sokat fejlődött, hogy akár helyiségenként is beállíthatjuk, hogy mennyi vízzel és pontosan hol mossa fel a padlót.

Mint a Xiaomi okostermékeitől megszoktuk, az S6 MaxV robotporszívó esetén is dupla keferendszer gondoskodik az alapos tisztaságról, mindezt alacsony, 67dB zajszint és teljes okostelefonos integráció mellett. Ezt a Mi Home applikációval érhetjük el, mely nemcsak rengeteg extra beállítási lehetőséggel szolgál, de akár még a munkahelyről is módosíthatjuk vele a beállításokat, vagy a kamerákon keresztül megnézhetjük, mi történik a lakásban.